Mrozpa Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam, Mam pytanie niedawno przesiadłem się z nvidi na ati i mam problem a mianowicie nie wiem jak ustawić odświeżanie 100hz na wyjściu TV-out , W zakładce ekrany i całej reszcie nie ma żadnej opcji która pozwalała by na zmianie odświeżania TV-out, Nadmieniam , że przeszukałem wszystkie topiki z działu karty graficzne i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, proszę o pomoc. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Odswiezania ekrany dla wyjscia TV nie da sie zmieniac. Nie sugeruj sie tutaj tym ze twoj telewizor ma 100Hz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 czyli nie da rdy zapodac odswiezania 100hz , :? szkoda bo uwazalem ze r9800pro bedzie na mial taka mozliwosc, co robic? życie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...