Smol__ar Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam was wszystkij. Jak to ja, zawsze mam pelno problemow i nic nie rozumiem wiec zamieszczam nowy temat, a mianowicie: Posiadam GF 4 MX 440 64MB DDR TV-OUT Gold Edition. No i co z nim,a no to ze jakos bym go sobie przyspieszyl tylko niewiem jak poniewaz wszczesniej tego nie robilem - czytalem, szukalem i sobie w glowie wszystko pomieszalem... Jak by ktos mial troszke czasu napisac po kolei jak to zrobic i poswiacic dla mnie swoj czas byl bym bardzo wdzieczny. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam was wszystkij. Jak to ja, zawsze mam pelno problemow i nic nie rozumiem wiec zamieszczam nowy temat, a mianowicie: Posiadam GF 4 MX 440 64MB DDR TV-OUT Gold Edition. No i co z nim,a no to ze jakos bym go sobie przyspieszyl tylko niewiem jak poniewaz wszczesniej tego nie robilem - czytalem, szukalem i sobie w glowie wszystko pomieszalem... Jak by ktos mial troszke czasu napisac po kolei jak to zrobic i poswiacic dla mnie swoj czas byl bym bardzo wdzieczny. Pozdro... zainstaluj sobie coolbits.reg poszukaj na google o coolbits i tam znajdziesz wszystko. uzyj szukajki forum - wpisz coolbits i tez znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 i WON z tym z ekstremalnego podkręcania... :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ale to jest gold edition to pewnie i krecenie bedzie extremalne:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...