Adam78 Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 jest najlepszy. Ew jaki za 650? doradźcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 ja mam hp 4400c i jestem bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 mam Plusteka OpticPro PT12 i jest spoko. Cena obecnie około 480zł. Mam przystawke do slajdów i klisz foto. Jest troche wolny bo pod port LPT ale jest wersja pod USB chyba UT12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Najlepiej chyba kupić HP ScanJet 4400c (518zł) albo CANON N 676 U (459zł). Jeśli Ci zależy na przystawce do slajdów, to kup PLUSTEK OpticPro PT12 (451zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 P.S. Ceny podałem z Ultramedii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 ja mam Plusteka OpticPro U12 od 2 lat i jestem zadowolony teraz tez bym kupowal tej firmy i tez pod USB (pewnie UT16 lub U24) zreszta looknij TU - firma Multimedia Vision generalny dystrybutor Plusteka na Polske cennik TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 a AGFA??? mi sie podobaly te snapscany na USB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Polecam Agfa e25, dobre oprogramowanie+szybkość i jakość skanowania=satysfakcja gwarantowana :D W chipie w zeszłym roku był test skanerów, możesz tam porównać na obrazkach odwzorowanie kolorów. I ostatnia sprawa - nie daj się skusić na cieńkie skanery wykonane w technologii CIS bo jeżeli będzie odstawać skanowany materiał nawet 1 cm to uzyskasz kolor czarny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 a AGFA??? mi sie podobaly te snapscany na USBale w jakim sensie pracowales na tym :?: czy tylko z zewnatrz :lol: BTW mi najbardziej podoba sie HP scanjet 7400c - tylko ta cena (w wersji podstawowej okolo 2500zl) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 z zewnątrz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Podoba mi się " Harry Potter " (hp) 4470c. Może ktos to ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Podoba mi się " Harry Potter " (hp) 4470c. Może ktos to maJa mam ten skaner. Co chcesz wiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...