Ocean Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jaki mam sprzed i obudowe widac w podpisie. W tej chwili mam pelna obsade wentylatorow, ale sa to odzyski z zasilaczy noname. Chce je zmienic, po lekturze forum, wybralem Arctic, ale zanim zamowilem an allegro zadalem pytanie sprzedajacemu, czy nie bedzie konfliktu z panelem sterujacym. jako, ze one maja czujnik temp., Niestety odpowiedz padla, ze wentylatory moga nieprawidlowo funkcjonowac z panelem sterujacym. W takim razie, jakie, wentylatory kupic. Powinny spelniac trzy warunki: maja byc w miare ciche, tanie i dzialac z AerogateII. a i wtyk 3 pinowy. Prosilbym o sugestie, najlepiej z linkami gdzie mozna i za ile nabyc? dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 No ja mam arctica i niestety zadowolony nie jestem - wlasnie z powodu thermal control. Zamowilem go na probe i niestety nie spelnil moich oczekiwan. Jednak niektorzy robia tak, ze zrywaja ten czujnik i lacza kabelki, przez co wentyl chodzi na pelnych obrotach. Ktos kiedys poleclil mi Qoltec Tornado 8025S . Jednak i tak sie na niego nie zdecydowalem :). Przeplyw powietrza przy max obrotach jest podobny. Poszukaj troche na forum, juz wiele razy bylo o jakis wydajnych i zarazem tanich, wentylach do budy. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam polecam Ci Spire ClearBlue, mam takiego i nie narzekam. Jest cichy(21db),wydajny,ma fajny wygląd i powinien pasowac do Aerogeta. Najtaniej powinienes dostać go na www.pc-cooler.pl ale widze że go nie mają na stanie ale jest tu: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7042&sid=1 pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 jak go skrecisz na połowe to powinien dobrze działać http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Kupilem jeden taki: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7151 jestcichy, po skreceniu do 5V, praktyczie nie slyszalny. ale jest cos takiego, znacznietanszy i tylko rozni sie typem lozyska, ktos ma go i moze powiedziec czy jest glosny? Wolalbym ten typ, jednak 8 zl w kieszeni x5szt . http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszpl Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Najlepiej jakby Ci w sklepie go podłączyli na próbę, albo weź jeden i sprawdź go u siebie. Łożysko cierne może wydawać z siebie nieprzyjemne dźwięki, i po obiniżeniu obrotów wentyla będziesz je wyraźnie słyszał. Ja mam te na łożysku kulkowym i jestem z nich zadowolony, ale 40 zl ulicą nie chodzi więc warto sprawdzić te tańsze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bouli111 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Jaki mam sprzed i obudowe widac w podpisie. W tej chwili mam pelna obsade wentylatorow, ale sa to odzyski z zasilaczy noname. Chce je zmienic, po lekturze forum, wybralem Arctic, ale zanim zamowilem an allegro zadalem pytanie sprzedajacemu, czy nie bedzie konfliktu z panelem sterujacym. jako, ze one maja czujnik temp., Niestety odpowiedz padla, ze wentylatory moga nieprawidlowo funkcjonowac z panelem sterujacym. W takim razie, jakie, wentylatory kupic. Powinny spelniac trzy warunki: maja byc w miare ciche, tanie i dzialac z AerogateII. a i wtyk 3 pinowy. Prosilbym o sugestie, najlepiej z linkami gdzie mozna i za ile nabyc? dziekuje 946694[/snapback] Ja polecił bym Ci GlacialTecha SilentBlade 8025, swietny wiatrak na podwujnej kulce. Sam mam takiego w obudowie i jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...