pirun Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Czym można sprawdzić jak rozmieszczone są bady na dysku. Mam samsunga sv4084d z ok 6Mb badów i chciałbym (o ile to sie w ogóle oplaci) "przyciąc" go troche PM8....no ale nie wiem gdzie :cry: jak ktoś wie jaki progs w prosty sposób wskazuje rozmieszczenie badów na dysku plizz niech napisze .... dzieks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 przy formatowaniu "odzyskiwanie jednostki alokacji" to bady, musisz spisywać prtzy ilu % są. i wtedy przy tworzeniu partycji robisz w tym miejscu jedną i ją wywalasz później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Disk Checker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirun Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 dzieki sprawdziłem mam bady do 9% powierzchni..dalej jest gladko :) ..robie partycje i ja odlączam.. Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...