qbass Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Czy moze mi ktos powiedziec krok po kroku jak wejsc na server nesotrady ktory dostalem od tpsa. Co mam wpisac w loginie?? Jakie mam wpisac haslo??... Szukalem na forum , znalalem jeden topic ale to nic nie zmienilo, nadal nie dziala... ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ehh to jest tak.. aby dostac sie na sam panel ustawień hostingu wchodzisz na stronke neostrady ... następnie dajesz hosting.. bedziesz musial podac pin i użytkownika ( sa to dwie liczby otrzymales je przy rejestracji ) jesli ich nie masz ( ja mialem tak samo bo zapomnialem spisac ) to wejdz na www.rejestracja.neostrada.pl i tam sobie je zdobędziesz ( tak samo jak przy pierwszej rejestracji ) ..a dalej to już dasz rade.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 @GreeN_DG>>Gdyby to bylo takie latwe juz bym to zrobił ;[ Nie wiem jakie haslo wpisac a nazwe urzytkownika tym bardziej ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nie nic mi nie wychodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ehhh. To tak..wejdz na www.rejestracja.neostrada.pl i daj ropocznij proces rejestracji. Następnie na górze masz "Abonenci usługi Neostrada mogą pobrać ID i PIN klikając pobierz" ----> kliknij na pobierz :) . Tam wypełniasz formularz mając przed sobą umowe z neo :) i po chwili dostaniesz pin i id ... jak byś miał więcej problemów to gg ---> 3353915. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Z GreeN_DG udalo mi sie skonfigurowac :) server :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...