maziboss Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 hmm a moze to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11083 ?? ku** teraz to juz zgluplem totalnie :D jedni pisza tak drudzy siak Do wyboru albo ten chief albo gtf glosujcie hehe ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 hmm a moze to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11083 ?? ku** teraz to juz zgluplem totalnie :D jedni pisza tak drudzy siak Do wyboru albo ten chief albo gtf glosujcie hehe ;) :lol: przeczytales muj poprzedni post??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 hmm a moze to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11083 ?? ku** teraz to juz zgluplem totalnie :D jedni pisza tak drudzy siak Do wyboru albo ten chief albo gtf glosujcie hehe ;) :lol: przeczytales muj poprzedni post???Przeczytalem i tez mi sie zdaje ze ten modecom bedzie trzymal lepiej napiecia nic chief do tego dojda jeszcze dwa wiatraki na 12 v i dwie katody uv ... P.S. Ide spac dzisiaj na pewno wpadne Milej nocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 wszystko tak jak poprzednio tylko bez ibm-a i cd romu procek 1667@2256 1.7 karta core 250/310 mem 400/532 + tost 6min :) upgrejd: zapomnialem ze na karcie jest jeszcze papst puszczony na 5v :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ja sie zdecydowalem na modecom'a gtf 350 W :] PL4Y3R-PL dzieki za testy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 spoko tylko jak chcesz go katowac to albo wymien wiatrak albo wytnij dziure zamiast tego pseudo grilla:) w cenie tego gtf-a jest jeszcze hiper-pc ladnie trzyma napiecia i jest cichy:) dal bym test jakis ale niestety juz go niemam:) moge przetestowac jedynie hipera 420w z activ pfc:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 spoko tylko jak chcesz go katowac to albo wymien wiatrak albo wytnij dziure zamiast tego pseudo grilla:) w cenie tego gtf-a jest jeszcze hiper-pc ladnie trzyma napiecia i jest cichy:) dal bym test jakis ale niestety juz go niemam:) moge przetestowac jedynie hipera 420w z activ pfc:Pten hiper lipa jest :P zobacz na allegro nawer za 100zl mozna go kupic z jak ty to mowisz zajebistym grilem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 spoko tylko jak chcesz go katowac to albo wymien wiatrak albo wytnij dziure zamiast tego pseudo grilla:) w cenie tego gtf-a jest jeszcze hiper-pc ladnie trzyma napiecia i jest cichy:) dal bym test jakis ale niestety juz go niemam:) moge przetestowac jedynie hipera 420w z activ pfc:Pten hiper lipa jest :P zobacz na allegro nawer za 100zl mozna go kupic z jak ty to mowisz zajebistym grilem;)niejest taki zly a jak za ta cene to jest kozak:) a grill jest siuper pomalowany zlota farba blyszczy sie jak psu jajca:) (w instrukcji pisza ze jest pozlacany tak samo jak wtyczki:) zreszta w iso450p tez jest zloty grill:) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Siema!! To jak juz jest świerzy temat o zasilaczach to i ja sie zapytam :) Config będzie taki jak widać + kilka zmian, mianowicie: Radeon 9800pro (juz zamówiłem, muszę poczekać do środy :( ), dojdzie 512 Ramu, i dwa dyski po 80G 7.200. Zastanawiałem się nad tym Chiefem za 160zł, ale widzę ze to jest trochę shitowate :| . Ten chyba już wystarczy? o właśnie ten tutaj :) Kurcze spłukałem się przez tą kartę graficzną i te 200zł jest juz OSTRO naciągane. Na dyski i ram będe musiał poczekać do końca wakacji :| . Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Punek P.S. Czego się nie robi dla HL2 i NFSU2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Siema!! To jak juz jest świerzy temat o zasilaczach to i ja sie zapytam :) Config będzie taki jak widać + kilka zmian, mianowicie: Radeon 9800pro (juz zamówiłem, muszę poczekać do środy :( ), dojdzie 512 Ramu, i dwa dyski po 80G 7.200. Zastanawiałem się nad tym Chiefem za 160zł, ale widzę ze to jest trochę shitowate :| . Ten chyba już wystarczy? o właśnie ten tutaj :) Kurcze spłukałem się przez tą kartę graficzną i te 200zł jest juz OSTRO naciągane. Na dyski i ram będe musiał poczekać do końca wakacji :| . Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Punek P.S. Czego się nie robi dla HL2 i NFSU2 :D http://allegro.pl/show_item.php?item=28904423 chiefteka nigdy nie mialem wiec sie onich nie wypowiadam:) ale i tak mysle ze sa przereklamowane:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 najzabawniejsze ze i HIPER power i TAGAN są by TOP POWER ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...