Skocz do zawartości
Pleem

ModeCom ISO-450P czy ModeCom 300gt

Rekomendowane odpowiedzi

hmm a moze to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11083 ?? ku** teraz to juz zgluplem totalnie :D jedni pisza tak drudzy siak 

Do wyboru albo ten chief albo gtf glosujcie hehe ;) :lol:

przeczytales muj poprzedni post???
Przeczytalem i tez mi sie zdaje ze ten modecom bedzie trzymal lepiej napiecia nic chief do tego dojda jeszcze dwa wiatraki na 12 v i dwie katody uv ...

P.S.

Ide spac dzisiaj na pewno wpadne Milej nocy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość PL4Y3R-PL

Dołączona grafika

wszystko tak jak poprzednio tylko bez ibm-a i cd romu

procek 1667@2256 1.7

karta

core 250/310

mem 400/532

+ tost 6min :)

upgrejd:

zapomnialem ze na karcie jest jeszcze papst puszczony na 5v :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość PL4Y3R-PL

spoko tylko jak chcesz go katowac to albo wymien wiatrak albo wytnij dziure zamiast tego pseudo grilla:) w cenie tego gtf-a jest jeszcze hiper-pc ladnie trzyma napiecia i jest cichy:) dal bym test jakis ale niestety juz go niemam:) moge przetestowac jedynie hipera 420w z activ pfc:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko tylko jak chcesz go katowac to albo wymien wiatrak albo wytnij dziure zamiast tego pseudo grilla:) w cenie tego gtf-a jest jeszcze hiper-pc ladnie trzyma napiecia i jest cichy:) dal bym test jakis ale niestety juz go niemam:) moge przetestowac jedynie hipera 420w z activ pfc:P

ten hiper lipa jest :P zobacz na allegro nawer za 100zl mozna go kupic z jak ty to mowisz zajebistym grilem;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość PL4Y3R-PL

ten hiper lipa jest :P zobacz na allegro nawer za 100zl mozna go kupic z jak ty to mowisz zajebistym grilem;)
niejest taki zly a jak za ta cene to jest kozak:) a grill jest siuper pomalowany zlota farba blyszczy sie jak psu jajca:) (w instrukcji pisza ze jest pozlacany tak samo jak wtyczki:) zreszta w iso450p tez jest zloty grill:) hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema!!

To jak juz jest świerzy temat o zasilaczach to i ja sie zapytam :)

Config będzie taki jak widać + kilka zmian, mianowicie: Radeon 9800pro (juz zamówiłem, muszę poczekać do środy :( ), dojdzie 512 Ramu, i dwa dyski po 80G 7.200.

Zastanawiałem się nad tym Chiefem za 160zł, ale widzę ze to jest trochę shitowate :| . Ten chyba już wystarczy? o właśnie ten tutaj :)

Kurcze spłukałem się przez tą kartę graficzną i te 200zł jest juz OSTRO naciągane.

Na dyski i ram będe musiał poczekać do końca wakacji :| .

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Punek

P.S. Czego się nie robi dla HL2 i NFSU2 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość PL4Y3R-PL

Siema!!

To jak juz jest świerzy temat o zasilaczach to i ja sie zapytam :) 

Config będzie taki jak widać + kilka zmian, mianowicie: Radeon 9800pro (juz zamówiłem, muszę poczekać do środy :( ), dojdzie 512 Ramu, i dwa dyski po 80G 7.200. 

Zastanawiałem się nad tym Chiefem za 160zł, ale widzę ze to jest trochę shitowate :| .  Ten chyba już wystarczy? o właśnie ten tutaj :)

Kurcze spłukałem się przez tą kartę graficzną i te 200zł jest juz OSTRO naciągane. 

Na dyski i ram będe musiał poczekać do końca wakacji :| .

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Punek

P.S. Czego się nie robi dla HL2 i NFSU2 :D

http://allegro.pl/show_item.php?item=28904423 chiefteka nigdy nie mialem wiec sie onich nie wypowiadam:) ale i tak mysle ze sa przereklamowane:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi