Skocz do zawartości
Sawicki

FRODO.:(((((

Rekomendowane odpowiedzi

Najgorzej wku***a mnie, że zrobili to hodowcy, którzy zajmują się tym, jeżdżeniem na wystawy itp. Świadczy to tak naprawdę, że traktują zwierzę jak przedmiot. Po prostu brak słów. Wina trochę jest też w poczcie, bo na paczce było napisane: "Uwaga Pies" - takiej przesyłki nie powinni wogóle przyjąć! !! :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba byc idiota aby zapakowac cokolwiek zywego do pudelka, za znecanie sie powinno sie takich ludzi do wiezienia wsadzac..........A co do poczty to hm z tego co mi wiadomo chociaz nie jest to pewne....... to oni tam nie moga otwierac paczek bo wrazie gdy przesylka zaginie lub bedzie uszkodzaona placa za to kupe kasy, wiec biorac pod uwage polskie procedury nie ma sie co dziwic ze nikt piesia wczesniej nie uwolnil :( .......swoja dorga czego tu sie spodziewac , ze zamkna tam babe w wiezieniu?? jak u nas maja problemy z zamykaniem kryminalistow..........lepiej ja pocztexem na syberie wyslac ! :twisted: :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat maja problem tylko z kryminalistami w ubieglym roku zamkneli kolesia na 2 miesiace za podrobienie szkolnej legitymacji wiec cos tu jets nie tak :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie czytalem calego topica, ale bardzo spodobala mi sie wypowiedz Kaeresa. Ci ktorzy mnie znaja (lub czytaja forum czesciej niz raz na tydzien) wiedza, ze mam 2 sliczne i kochane kotki. Tak samo lubie pieski, gdybym widzial s<span style="color:red;">[ciach!]</span>***yna, ktory krzywdzi zwierze to pomimo mojej postury :wink: zaj**ał byn z całej siły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mocne mocne...

update:

a tak w ogole to wymyslilem ze pewnie bylo tak, ze baba hodowlaniec nie chcaial zwrocic pieniedzy za psa wiec nie przyjmowala paczki az zdechl i wtedy kozlem ofiarnym uczynila "klientke"

co nie usprawiedliwia "pomyslu" klientki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat maja problem tylko z kryminalistami w ubieglym roku zamkneli kolesia na 2 miesiace za podrobienie szkolnej legitymacji wiec cos tu jets nie tak :?

A najsmieszniejsze jest to, ze ten koles nie podrobil tej legitki, tylko mu sie zdjecie odkleilo czy cos w tym stylu (nie pamietam dokladnie, ale to jakas <span style="color:red;">[ciach!]</span>la byla malo wazna) a on je dekleil 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam rózne dziwne filmy.. ale nawet bym nie wpadł na taki pomysł ze psa można pocztą wysłac..

jakim [ciach!] trzeba być ...

Dziwi mnie tylko jedno .. jak ja wysyłałem przez pocztę paczkę w klamotami do kompa.. to nawet sie czepiali ze cos tam lata wewnątrz i oni za uszkodzenia nie biorą odpowioedzialnosci..

LOL... tego psa w piance montazowej zalali czy co? czy moze pani w okienku wiedziała wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najsmieszniejsze jest to, ze ten koles nie podrobil tej legitki, tylko mu sie zdjecie odkleilo czy cos w tym stylu (nie pamietam dokladnie, ale to jakas <font color="#FF0000">[ciach!]</font> byla malo wazna) a on je dekleil 8O

Nie przerazaj mnie.Kilka tygodni jezdzilem ze zdjeciem z legitki na spinaczu:PPPDOpiero jakis gosc z autobusu chcial wzywac policje wiec ucieklem na dworzec i od babki w okienku pozyczylem klej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi