Skocz do zawartości
Franius

Ma ktos Arctic Copper Silencer 2L oraz plyte Abit Kt7a ??

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie interesuje mnie czy ktos ma taki tandem :P bo chce kupic taki wentyl ale cos wydaje mi sie ze za szeroki moze byc? jesli nawet sie zmiesci to bedzie w kazdym miejscu na styk do kondesatorow a z jednej strony to chyba by mosial wejsc troche na radiator od NB a moze sie myle (pomiary na kartke papieru ;) )

Droga sprawa to czy bede mogl poscic go na w trybie lov na athlonie 1600+ (1.4gz) Palomino

a oto link do specyfikacji http://www.arctic-cooling.com/en/products/...opper_silent2l/

Bede wdzieczny za pomoc 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem w tekscie cos takiego

"W porównaniu z wentylatorem Copper Silent TC oraz Slim Silent PRO TC zwiększona została wydajność, bez zwiększenia wysokości radiatora oraz bez naruszenia wyskości zalecanej przez AMD. Dodatkowym autem jest kompatybilność z wszystkimi płytami głównymi posiadającymi złącze Socket A. Dobry montaż wentylatora na radiatorze, przy probie zbliżenia go jak najbardziej do procesora zaowocowała utrzymaniem niskiej wysokości"

mam to traktowac jako info ze sie miesci na kazdej plycie socket a ??

Dzieki za odpowiedz bo juz sam nie wiem co z tym moim chalasliwym coolerem na procku mam zrobic

Jakby ktos mial do czynienia z tym wentylatorem wlasnie na takiej plycie to plizz napiszcie bo nie chce kupic i sie wkur..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi