Robertosgd Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Gdy wlaczam np mafie, zaczyna sie etap bohater gry siedzi w samochodzie, niczego nie dotykam a auto samo jedzie, tak jak by sie sam wlaczal arrow do przodu, po jakis 3 min to przechodzi i mozna normalnie grac, w menu wszystko jest ok, dzis zainstalowalem gre manhunt, zawodnik po wlaczeniu gry sam biegnie do przodu a myszka mi wogole nie dziala kamera sie nie obraca, niestety tu juz nic nie przechodzi jak w przypadku mafi i poprostu nie da sie grac, byl bym wdzieczny za pomoc bo wakacje leca ja umeiram z nudow a grac nie mozna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Próbowałeś z inną myszką i klawiaturą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeku6 Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 sprawdz antywirem moze cos znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Może apdejt BIOS-u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 ta niech odrazu wymieni mobo :/ ja miałem takie cuś i jako koleś biegł to nacinąłem strzałke w którą koleś biegł i się zatrzymywał :D I już było ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 a masz podłączonego game-pada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 I wszytko jasne mam podlaczone nawet dwa :)))) dzieki, nigdy bym na to nie wpadl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...