nastuk Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 witam mam problem z emule i overnetem wyglada nastepujaco zainstalowalem nowego emulka 0.43b i dzialal 3 dni bez zarzutu i nagle zaczal mi kompa zwalniac tak strasznie ze nie moge nawet ie wlaczyc , nie moge zamknac emule to samo mam z overnetem wirusow nie mam mam zone alarm , nortona 2004 i zapore w xp aktywna .! Napiszcie czy ktos z was ma podobny problem ! :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Lepiej wyłącz firewalla XP jak masz zapuszczony Zone Alarm. Looknij do taskmanagera co zżera pamięć i prace procka :wink: Jesli to eMule to pewnie hasciach!e pliki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nic nie hasciach!e, niech ktos sie wypowie co ma ten problem co ja!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 odinstalowanie zone alarmu pomoglo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 zone alarm po prostu zapisuje wszystkie proby dostani sie do twojego kompa przez emule'a... sproboj innej konfiguracji ZA, mi to pomoglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bórdel Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Wywal emule i zainstaluj Torrenta... Jedyna dobra sieć P2P SZYBKA BEZPIECZNA I BEZ FEJKÓW Jeśli kochasz to wolne emule wywal zone i zainstaluj outpost firewall 1.0 jest FREE 2.1 PRO shareware ale są (zakazane słowo w regulaminie:) ustawiasz sobie tryb allow most i jedziesz.... http://www.agnitum.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...