Totalny Laik Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Co waszym zdaniem jest lepsze i czy wogole warte tej ceny Radeon 9600 Sapphire 128 MB DDR DVI + TV BOX (128-bit) za 489zł czy Radeon 9600 Pro GigaCube 128 MB DDR DVI + TV (AGP x8) BOX za 484zł Brał bym PRO odrazu ale ten jest jakiś dzwny bo taktowany400/400 juz wyżej ktoś wspominał że to jakiś dziwak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 no bo niestety tak jest. skoro ma taktowanie 400/400 to na pewno to nie jest pro. zwykly radek 9600 ktoremu podwyzszyli taktowanie rdzenia. a zeby go klienci jakos zauwazyli i dali sie nabrac dali mu przyrostek pro. po prostu nie kupuj go. zadnej z tych kart nie kupuj co wymieniles. lepiej dozbieraj do radka 9600pro takiego prawdziwego :) gigabyta albo his. a tak btw skad ty te ceny wziales? za taka cene mozna kupic pelnego pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Gigabyte po tyle chodzi 489zł (model GV-R96P128DH) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ceny są z Allegro i sklepu, CHyba faktycznie lepiej dozbierać do tych 550zł i kupic pełne pro no zobaczymy co sie da zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam! W wawie na gieldzie dosetpne sa jeszcze radeony 9500 PRO i zwykle wiec nie bierz 9600 PRO tylko lepiej zainwestuj w 9500... jak koniecznie chcesz 960 to GGbyte lub sapphire zalezy od etgo ile masz kasy Pozatym: SZUKAJ !! Bylo waqlkowane 100000 razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Pytanie do ludzi z Wrocka czy mozna gdzies dostac tego Radka 9600XT http://sklep.tpc.pl/product_info.php?cPath...products_id=634 taniej :?: Albo co sadzicie o tym Radku 9600XT w Arescie (zdjecie jest mylace :) ) http://www.arest.pl/showtowar.php?ID=1113 Cena 645zeta To jakis wal :lol: czy to faktycznie XT :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Albo co sadzicie o tym Radku 9600XT w Arescie (zdjecie jest mylace :) ) http://www.arest.pl/showtowar.php?ID=1113 Cena 645zeta To jakis wal :lol: czy to faktycznie XT :?: wal. pamieci sa w obudowie tsop a nie bga stad ta oszczednosc. standardowo na xt sa pamieci bga 2.8ns -> nie kupuj go lepiej kupic 9600pro i podkrecic do xt co na 99% ci sie uda a i pamieci jeszcze nieco wyzej ci pojda niz na tym xt. co do pierwszego pytania. mimo iz nie jestem z wrocka to w siriusie mozna dostac taniej http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=8928&sid=1. ale imho jezeli to co podales to cennik ze sklepu z wrocka (nie przygladnalem sie dokladniej) to ja bym juz lepiej kupil ta karte z tego z tego sklepu niz z siriusa (nalezy doliczyc przesylke a i problemow z gwara nie bedzie). zauwaz ze ta karta ma pamieci bga a nie tsop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Cześć wszystkim Gdyby ktoś był zainteresowany to na www.esc.pl można dostać Gigabyte R9600Pro za pięć stówek z groszami.W komplecie są trzy gry, PowerDVD itp.Sam tam kupiłem(holender- to wygląda jak reklama), przysyłają w ciągu 24h do domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja wiem zavader że 9500pro jest lepszy i jakbyś przeczytał kilka postów wyżej to bys wiedział że na takiego poluje albo na 9500@pro.A powiedz mi jedno gdzie na giełdzie w wawi są radki 9500pr bo ja i nigdzie nie widziałem.Kiedys jeden facet sprzedawał za 550-600 radki 9500@pro ,a teraz nic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zavader no i jak powiesz mi gdzie na giełdzie widziałeś te radki?Ty je widziałeś jakiś czas temu czy niedawno?Byłbym bardzo wdzięczny gdybys mi odpowiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Bylem na gieldzie tydzoien temu i widzialem jeszcze kilka sztuk u jednego faceta i 1 sztuke u drugiego i kogos kto twierdzil [na kartce bylo napisane] ze "sprowadzi na zamowienie w cenie. xxx"...Widzialem tego 1 w alejce toszke przed ARTLANDEM mial... Musisz poszuka i przygladac sie tym karteczkom... Zajmie ci to 2 godziny ale znajdziesz IMO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 A nie wiesz czy te 9500 mają gwarancję na modowalność?I po ile były te pro bo nie moge narazie jechac na giełde a jestem ciekawy.Dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...