Skocz do zawartości
mlun

Radosław 9600pro-który??

Rekomendowane odpowiedzi

Co waszym zdaniem jest lepsze i czy wogole warte tej ceny

Radeon 9600 Sapphire 128 MB DDR DVI + TV BOX (128-bit) za 489zł

czy Radeon 9600 Pro GigaCube 128 MB DDR DVI + TV (AGP x8) BOX za 484zł

Brał bym PRO odrazu ale ten jest jakiś dzwny bo taktowany400/400

juz wyżej ktoś wspominał że to jakiś dziwak :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no bo niestety tak jest. skoro ma taktowanie 400/400 to na pewno to nie jest pro. zwykly radek 9600 ktoremu podwyzszyli taktowanie rdzenia. a zeby go klienci jakos zauwazyli i dali sie nabrac dali mu przyrostek pro. po prostu nie kupuj go. zadnej z tych kart nie kupuj co wymieniles. lepiej dozbieraj do radka 9600pro takiego prawdziwego :) gigabyta albo his.

a tak btw skad ty te ceny wziales? za taka cene mozna kupic pelnego pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

W wawie na gieldzie dosetpne sa jeszcze radeony 9500 PRO i zwykle wiec nie bierz 9600 PRO tylko lepiej zainwestuj w 9500... jak koniecznie chcesz 960 to GGbyte lub sapphire zalezy od etgo ile masz kasy

Pozatym:

SZUKAJ !!

Bylo waqlkowane 100000 razy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do ludzi z Wrocka czy mozna gdzies dostac tego Radka 9600XT http://sklep.tpc.pl/product_info.php?cPath...products_id=634

taniej :?:

Albo co sadzicie o tym Radku 9600XT w Arescie (zdjecie jest mylace :) )

http://www.arest.pl/showtowar.php?ID=1113

Cena 645zeta To jakis wal :lol: czy to faktycznie XT :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo co sadzicie o tym Radku 9600XT w Arescie (zdjecie jest mylace :) )  

http://www.arest.pl/showtowar.php?ID=1113

Cena 645zeta To jakis wal :lol:  czy to faktycznie XT :?:

wal. pamieci sa w obudowie tsop a nie bga stad ta oszczednosc. standardowo na xt sa pamieci bga 2.8ns -> nie kupuj go lepiej kupic 9600pro i podkrecic do xt co na 99% ci sie uda a i pamieci jeszcze nieco wyzej ci pojda niz na tym xt.

co do pierwszego pytania. mimo iz nie jestem z wrocka to w siriusie mozna dostac taniej http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=8928&sid=1. ale imho jezeli to co podales to cennik ze sklepu z wrocka (nie przygladnalem sie dokladniej) to ja bym juz lepiej kupil ta karte z tego z tego sklepu niz z siriusa (nalezy doliczyc przesylke a i problemow z gwara nie bedzie).

zauwaz ze ta karta ma pamieci bga a nie tsop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim

Gdyby ktoś był zainteresowany to na www.esc.pl można dostać Gigabyte R9600Pro za pięć stówek z groszami.W komplecie są trzy gry, PowerDVD itp.Sam tam kupiłem(holender- to wygląda jak reklama), przysyłają w ciągu 24h do domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem zavader że 9500pro jest lepszy i jakbyś przeczytał kilka postów wyżej to bys wiedział że na takiego poluje albo na 9500@pro.A powiedz mi jedno gdzie na giełdzie w wawi są radki 9500pr bo ja i nigdzie nie widziałem.Kiedys jeden facet sprzedawał za 550-600 radki 9500@pro ,a teraz nic nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem na gieldzie tydzoien temu i widzialem jeszcze kilka sztuk u jednego faceta i 1 sztuke u drugiego i kogos kto twierdzil [na kartce bylo napisane] ze "sprowadzi na zamowienie w cenie. xxx"...Widzialem tego 1 w alejce toszke przed ARTLANDEM mial... Musisz poszuka i przygladac sie tym karteczkom... Zajmie ci to 2 godziny ale znajdziesz IMO...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi