ciechu7 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Którą płyę do AThlona xp barton2,5 byście polecili. Chciałem kupić ABITA ale przeczytałem o płytach DFI i miłe zaskoczenie. Proszę o opiniena ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Jak bym miał kase brał bym DFI ze wzgledu na bajery i wygląd. Ale nie tylko wygląd się liczy. Ale bez modów na DFI chyba większe FSB wyciągniesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 oczywiscie ze DFI ale nie Lan Party bo droga tylko Infinity :P wcale duzo nie kosztuje 410zl i mogec ci taka sprzedac :) w dziale sprzedam mozesz zobaczyc moja oferte :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Z obu bedziesz zadowolony. DFI ma troche bardziej skaczace Vcore niz ABIT, na DFI natomiast osiagniesz wyzsze FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...