Nessay Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 witam. wczoraj - jak zwykle chciałem odebrac wiadomosc z thunderbirda, i wyskoczylo okienko z autoryzacją (ze niby błedne hasło) wpisalem ponownie i nic, nie moge sie połaczyc. wchodze na strone o2.pl wpisuje swoje haslo i normalnie sie zalogowalem. wiec sprobowalem w the bacie, i to sam, nie moge sie zalogowac. wczesniej bylo ok! , nic nie konfigurowalem, po prostu samo sie to stalo. ktos wie co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Mi na OE tez sie tak czasami dzieje, musisz byc uparty i ponowic probe logowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 proboje proboje i nic :/. caly czas pisze: sending of password did not succeed. mail server pop3.o2.pl responded [AUTH] i tyko to. co robic? ;/ juz zrobilem musialem autoryzowac smtp i zmienic z pop3.o2.pl na poczta.o2.pl - dlaczego tego nie wiem bo w ustawieniach na serverze o2.pl mam zebym nie musial sie autoryzowac. wiec nie wiem ale juz ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 O zmianie adresow jakis czas temu napisalo, a co do autoryzacji to tez mam wlaczona :). Problem jednak sie co jakis czas powtarza, moze maja jeszcze jakies problemy z konfiguracja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...