samsung Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Mamy pytanie do wszystkich użytkowników monitorów LCD, z wejściem DVI-I. Od kilu dni jestem posiadaczem ATI Radeon 8500- oryginału. Mam monitor LCD Samsung 181 T i....nierozwiązany problem. Otóż na złączu analogowym wszystko pracuje bardzo dobrze, ale przy cyfrowym- po restarcie lub "zimnym starcie" - blank screen i muszę uruchamiać monitor jego własnymi przyciskami. Nie mogę go również wyprowadzić z "uśpienia" myszką lub klawiaturą. Wyjście na Radku, podobnie jak w większości nowych kart video, to DVI-I. Wejście w Samsungu - DVI-D (nazywane też P&D digital). Połączyłem to wszystko kablem DVU single link. Czy ktoś z Was ma podobne problemy ze sprzętem? Czy przejście na kabel sygnałowy dual link rozwiąże problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 A czy widac roznice, jesli chodzi o jakosc obrazu, miedzy cyfra a analogiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...