fenriz Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Witam, Uzywam osła v0.43b.Siedzę na Razorbacku 2 od rana i mam LOW ID :evil: :evil: Otóż byłem u jednego kolesia w kolejce 7, patrzę za pół godziny wyladowałem na 93. Szlag mnie trafia,6 mega zostało i nie chce nic ściągać :veryevil: :veryevil: :veryevil: POMOCY :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Mozesz miec albo internet poprzez siec lokalna, zrobiony NAT i podblokowane porty, albo zle skonfigurowanego firewalla. W pierwszym przypadku skontaktuj sie z adminem sieci, w drugim pobaw sie opcjiami firewalla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Przeskakiwanie w kolejce jest rzecza normalna w sieci ed2k - mozna przeskoczyc do przodu jak i do tylu... Poprostu ktos (a nawet paru z tego co piszesz) u kolesia nalapal wiecej "kredytow" (czyli wyslal dane ktore on downloaduje) Oczywiscie wypad z kolejki moze byc rowniez wynikiem problemow z polaczeniem (duuuzy ping) Aby przeskakiwac w kolejkach do przodu, daj wysoki upload (sam dobierz jaki tak aby nie dlawilo Ci downloadu), oraz zwieksz priorytet pliku na release (aby wysylac tylko ten plik ktory Cie interesuje czego wynikiem bedzie lapanie "kredytow" u kolesi ktorzy maja ten plik ktory sciagasz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Macie racje , muł nie jest na łącze 64kb/s :lol: :lol: :( Czasem jednak potrafi przyspieszyć. Właśnie dlatego wolę DC++ :twisted: :twisted: Ale tylko na ed2k jest Windows NT4 Terminal Server Edition :veryevil: :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...