pako_kinG Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Problem polega na tym, ze kabel zasilajacy od karty przypala mi sie leciutko. od strony radeona. Czyzby to zwiastowalo, ze moja karta nie pozyje za dlugo?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Claudia sliczna na avatarku ;) przybliz nam problem, co sie przypala, gniazdko czy wtyczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 THX:) gniazdko przy kondensatorach. NIe wiem czy oddac ja na gwarancje, ktora mam do soboty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ślij na gware. Ja tam zawsze wysyłam jak cos jest nie tam a nóż wiedlec sie cos lepszego dostanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 nie sadze ze dostaniesz modowalnego 9500 lepiej rozbuduj gniazdko do pelnego molexa albo cos podobnego... 5min zabawy z lutownica raptem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 THX:) gniazdko przy kondensatorach. NIe wiem czy oddac ja na gwarancje, ktora mam do soboty :DOddaj ale znaznacz zeby Ci ja naprawili bo jesli maja wymienic na nową to niechcesz.. i juz ;] Jak Ci beda chcieli wymienic na nowa albo na cos innego to ja odbierz i sam sobie napraw.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 albo najlepiej sprzedaj mi w jakiejś promocji :D a tak na serio to pomysł Buzzego jest najlepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...