Gronia Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Mam następujący problem mam geforce 4 MX i szukam do niego jak najnowszego biosu no i oczywiscie znajść nie moge, wiec sie zwracam do was czy znacie jakies strony albo moze posiadacie takowe, strona producenta odpada[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Spróbuj tu ale nie patrzyłem. http://www.station-drivers.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 proponowałbym owoca dla autora topicu... zamknęli mu temat napisany o 18:23 to napisał taki sam 2 minuty później...bezczelność i tyle :!: :x :evil: :baranek: :banan: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulisoft Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Jak masz katre Gainwarda to zainstaluj ExperTool-a i tam jest opcja update bios . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...