Crepel Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak zdiąć wentylator z chipsetu na mojej płyci abit nf7-s może ktoś już to robił dodam że chcę to zrobić bez wyciągania płyty z obudowy o ile się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 nie wyjmując płyty mozesz to zrobić odcinając kołeczki mocujące ten wiatraczek - nie polecam - przy ewentualnej reklamacji jak bedziesz musiał odesłać płyte to jak założysz ten wiatraczek spowrotem? mozesz dać inne kołeczki wtedy ale mogą się do tego przywalić - no chyba ze gwarancja cie nie interesuje ja radziłbym wyjąć płytę - wtedy mozesz ścisnąc te kołeczki z drugiej strony czy to palcami czy też np pensetą, kombinerkami - to juz roche bardziej ryzykowne - ścieżki biegną blisko, no ale w każdym bądź razie mozesz spokojnie zdjąć ten wentylek z płyty a tak btw to zapraszam to topicu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30376 tą i inną z wielu spraw dot. tej płyty masz tu opisaną i rozwiązaną, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crepel Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 dzięki za pomoc myślałem że uniknę wyciągnięcia całej płyty z obudowy ale trudno zrobię to w wekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 dobre wnioski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 nie da sie bez wyjmowania... sam ostatnio bylem wkurzony bo poukladalem sobie kable itp a tutaj wszystko trzeba bylo wyjac bo wentyl zaczal buczec.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...