PelzaK Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 niedość ze reklamuje towar w niedozwolonym miejscu to jeszcze spam 3 krotny :lol: npos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 qrde co za shit, 3 razy sie zrobiło . A tak w ogóle to nie reklamuje, jak jest o tym mowa to przybliżyłem abyście wiedzieli co to jest . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 sam zrobić układ płynnej zmiany świecenia kilku diod? to napewno przekorczy 10 zł :D.. Podjerzewam ze wsadzili tam diode 3 kolorowom RGB i do tego jakis tani układ made in tawan (trzcina :D) do sterowania... chociaż ja bym sam się podjął zbudowania takiego układu... zwykłe generatory trójkątne lub coś podobnego... mam coś poodbnego zbudowane do 'animacji' 1 diody czerwonej, która szybkością fpsów powiedzmy :D pokazuje temperature hdd :lol:Masz może jakiś schemat do tego?? Bo zainteresowąło by to wielu useró forum w tym mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 schemata narazie jeszcze nie mam w wersji elektronicznej (jest to modyfikacja układu z 'Elektroniki dla Wszystkich' numeru nie pamietam :P) ... ale zdjęcie mogę pokazać.. jako przedsmak :D Byc moze jak znajde chwile czasu i chęci :D to narysuje ... Ta płytka to cały układzik.. z niej wychodzi dioda poprzez frontpanel (zatopiona w kleju) i czujnik temperatury (termistor) na hdd... czy w jakiekolwiek inne miejsce. 0.5Watowy rezystor w tle ogranicza prąd dla 2 niebieskich ledów podświetlających front... bo był przezroczysty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...