bonzo Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Mam pytanie. Chciałbym przedłużyć kabel USB z jednego pokoju do drugiego- czyli o jakies6-8 metrów. Czy jest to możliwe ? Słyszałem że te kable tracą na jakości sygnału w miare wzrostu ich długości. To prawda ? Dodam że jest to kabel od modemu (stałe złącze Chello). Bedzie można po przedłużeniu spokojnie serfować po necie w drugim pokoju ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Mam pytanie. Chciałbym przedłużyć kabel USB z jednego pokoju do drugiego- czyli o jakies6-8 metrów. Czy jest to możliwe ? Słyszałem że te kable tracą na jakości sygnału w miare wzrostu ich długości. To prawda ? Dodam że jest to kabel od modemu (stałe złącze Chello). Bedzie można po przedłużeniu spokojnie serfować po necie w drugim pokoju ? Stray ja mam chello i powiem ci ze modem to zasadniczo skretka sie podlacza, po cholere ci usb? A propos pytania to takie kabelki napewno mozna gdzies dostac np na gieldzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Raczej Ci się to nie uda, choć nie pamiętam już ile jest ograniczenie dla długości kabla USB. Z tym, że tyle, to raczej napewno za dużo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Max długość 5m, wiem to ale tylko czysto teorerycznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...