yuri Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 a jest jeszce lepiej ta druga ma ponad 6 giga no to musisz mi zdradzic ja tam byl zalozony fat16 :)) moze u siebie tak zrobie no to dobre :lol: chyba w 3 częściach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 a jest jeszce lepiej ta druga ma ponad 6 giga no to musisz mi zdradzic ja tam byl zalozony fat16 :)) moze u siebie tak zrobie no to dobre :lol: chyba w 3 częściach :lol: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 IGI=yuri=lamerzy do potegi. 6 giga nie da sie na FAT16 - megaglupota. Prosze o zamkniecie watka bo bezpodstawne obrazanie mnie sie do tego kwalifikuje. IGI, pewnie masz specjalny dysk do zakladania partycji i usuwania aby udowadniac innym ze sa lamerami. Prawda jest taka, ze nigdy w zyciu nie zalozyles partycji FAT16 jezeli twierdzisz, ze nie da sie zalozyc 6GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...