Bierut Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ludzie mój pierwszy pościk :) Otóż w szkole kupili mojemu wychowawcy kompa(w końcu zaczeli dbać o nauczycieli, ciekawe kiedy zaczną dbac o uczniów?) no i on chce tego kompa do t vpodłączyć. Kompik posiada grafe GeForce 32Mb Nvidia. Jak to dopalić? Mam odpowiednie kabelki, ale nie ma żadnego menu, które odpalało sygnal do Tv. Prosze was o pomoc bo nie wiem jak to zrobić. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. P.S. Kompa chodzi pod Winzgrozą XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Po pierwsze karta graficzna musi miec wyjscie TV (takie okragle cos obok wyjscia na monitor). Przelotka dolaczona do karty (powinna byc w pudelku z karta). Do niej podlaczamy kabel video i podlaczasz go do odbiornika TV. A softwarowo ma sie to tak, ze musisz uzyc zakladki nview w sterownikach nvidii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ludzie mój pierwszy pościk :) Otóż w szkole kupili mojemu wychowawcy kompa(w końcu zaczeli dbać o nauczycieli, ciekawe kiedy zaczną dbac o uczniów?) no i on chce tego kompa do t vpodłączyć. Kompik posiada grafe GeForce 32Mb Nvidia. Jak to dopalić? Mam odpowiednie kabelki, ale nie ma żadnego menu, które odpalało sygnal do Tv. Prosze was o pomoc bo nie wiem jak to zrobić. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. P.S. Kompa chodzi pod Winzgrozą XP Mam nadzeje ze ta karat ma wyjesie Tv jak tak to z wyjecia tv porwadzisz kabel do telewizora. A w kompie wchodzisz w panel sterowania/ekran/ustwania i tak to wlacza. jezeli wszystko zrobiłeś dobrze na kanale AV w telewizorze powinien byc obraz poz k2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Zawsze tez mozesz uzyc progsa TV Tool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Po pierwsze karta graficzna musi miec wyjscie TV (takie okragle cos obok wyjscia na monitor). Przelotka dolaczona do karty (powinna byc w pudelku z karta). Do niej podlaczamy kabel video i podlaczasz go do odbiornika TV. A softwarowo ma sie to tak, ze musisz uzyc zakladki nview w sterownikach nvidii. stosuj się do powyższych instrukcji Kaeresa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Dzieki za odpowiedzi ściągne se Tv TOOL. No i ta karta ma oczywiście wyjście TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja po malym wycieku (nie bylo spiecia ale petrygo zaizolowal sciezki i pare sie przypieklo) nie mam juz mozliwosci wlaczenia TV-OUTu w sterownikach musze go wlanczac za pomoca TVTool co moze byc tego przyczyna ?? da sie to jakos naprawic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja po malym wycieku (nie bylo spiecia ale petrygo zaizolowal sciezki i pare sie przypieklo) nie mam juz mozliwosci wlaczenia TV-OUTu w sterownikach musze go wlanczac za pomoca TVTool co moze byc tego przyczyna ?? da sie to jakos naprawic ? Od zaizolowania ci sie smazylo ? 8O Sproobuj WD-40 na wacik i przetrzec dokladnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Spawdz czy telewizor jest multisystemowy jak nie to zmien format w wlasciwosciiach pulpitu daj zawansowane a tam na wybur urządzenia i tam znien format na pla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 A tutaj jeszcze maly link jakby ktos mial problemy z wyjsciem TV. To dla potomnych :) http://www.boogletech.com/modules.php?name...rticle&artid=14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja po malym wycieku (nie bylo spiecia ale petrygo zaizolowal sciezki i pare sie przypieklo) nie mam juz mozliwosci wlaczenia TV-OUTu w sterownikach musze go wlanczac za pomoca TVTool co moze byc tego przyczyna ?? da sie to jakos naprawic ? Od zaizolowania ci sie smazylo ? 8O Sproobuj WD-40 na wacik i przetrzec dokladnie. petrygo wlalo sie do zlacza AGP i stalo sie izolatorem miedzy niektorymi nozkami od karty sare stykow troche si eprzysmazylo ale wytarlem i grafa dzial ok tylko cos tv-out sie czesciowo walnal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...