fake Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Mam pytanie odnośnie aktualizacji biosu do AsRcock'a ks7s8x.. Oznaczony jakim numerkiem bios jest "najlepszy"? K7S8X V 2.2 czy K7S8X V 2.4 (niby nowszy ale różnie to bywa) Proszę o szybką odpowiedź ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 2.20a Według mnie najlepszy, bez opcji Halt&Idle, za to stabilniejszy, poza tym ja wole miec pod kontrolą chłodzenie, a w Asrocku nie mozna tego wyłaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 mi przy flashu z 2.30LH na 2.20aR płyta padła :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 mi tez padła przy próbie dania 2.4:D jest w serwisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Mam pytanie odnośnie aktualizacji biosu do AsRcock'a ks7s8x.. Oznaczony jakim numerkiem bios jest "najlepszy"? K7S8X V 2.2 czy K7S8X V 2.4 (niby nowszy ale różnie to bywa) Proszę o szybką odpowiedź ; ) i po co odrazu nowy topic :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66119&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...