2pac Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Witam! Od pewnego czasu mam problem z explorerem... przy kopiowaniu przez siec lub rozpakowywaniu jakiegos pliku a czasem nawet bez powodu zamula calkowicie kompa a menadzer zadan pokazuje ze explorer zajmuje 99% procesora... Te same obiawy mam na drugim kompie... probowalem juz wszystkiego format,spyboty,adaware, kasperskyego,nortona 2004 z najnowszymi bazami i nic nie wykrywa... :? Za pomoc z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 a może tyle zajmuje ci program typu cpuidlle sprawdż nie jestem pewny ale u mnie tak było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 System to Xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucK Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 zobacz czy masz włączone DMA dla dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 zobacz czy masz włączone DMA dla dyskuMam wlaczone :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norman1001 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Własnie mam ten sam problem co kolega. Tylko u mnie to czasem wygląda smieszniej bo nie tylko explorer zajmuje 99% czasu procesora, ale np. gg, orpogramowasnie do zarządzania kafeją czy cokolwiek innego. Proc sie normalnie gotuje, a mysz bawi się w żabkę i zkacze z miejsca na miejsce, nie mówiąc o tym ze na kazdym oknie pisze (brak odpowiedzi) >> rzeź, masakra i nie wiem co jeszcze - jak to zmienić zeby się tak nie robiło? Mam xp HE, wszystko upgrade'owane antywiry, ad-adware, nawet w msconfig powyłączałem zbędne programy które się uruchamiały bezcelowo. Help me! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Podobno pomaga wywalenie tych dwóch kluczy z rejestru: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}InProcServer32 HKEY_CLASSES_ROOTSystemFileAssociations.avishellexPropertyHandler Mam nadzieję, że to pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...