Reksio Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Proszę o szybką radę jak zresetować router planeta tym guziczkiem z tyłu :oops: wiem ze to lamerskie pytanie sorki. Napiszę możę dlaczego chcę go resetować. Wszystko działało ściągałem sobie pliki z netu. Znajomy koponą zasilacz a ten wyskoczył z gniazdka. Po wsadzeniu juz nie było netu, nie można się do niego dostać z przeglądarki, dhcp nie przypisuje adresów, adsl się już nie świeci itd. Mam nadzieje że to nie jest awaria sprzętu. Na oko ten zasilacz jest ok. Bardzo proszę o szybką radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 wyłacz i włacz router jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 robiłem tak już nie raz. W tym routerze nie ma jako takiego włącznika więc z prądu cyk i cyk spowrotem i niec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 jesli sie nie da wejsc w ustawienia z przegladarki to moze sprawdz kable... lub swich cos kopneło....zbytnio sie na tym nie znam wiec nic konkretnego Ci nie moge doradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 kabel jest ok bo na tym samym miałem podpięty ten router pod switcha, teraz mam bezpośrednio do kompa i dlaej nic. Mam nadzieje że nie bede musiał go oddać do serwisu bo wścieklizny dostane. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 to nie wiem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 teraz mam podłączony przez ten modem i pisze do ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 dokladny model routera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 planet ade-3100 Wydaje mi sie ze po porstu sie posypal. Wczoraj dzialala jeszcze sieciowka, a dzisiaj jak go przynioslem do pracy to juz nie bylo sieci (kabel sieciowy odlaczony). Po przelaczeniu na speedtouch komp odzyskal siec i wlaczyl sie necik. Z tego co wyczytalem to router resetuje sie wciskajac ten guzik z tylu i trzymajac 5 sek. Tylko nie wiem czy przy podlaczonym do zasilania czy tak jak kompa trzeba odpiac od pradu. Probowalem i tak i tak i nic :( Dzisiaj ide do sklepu gdzie to kupilem moze oni cos wymysla. Jak nie to na gwaracje, tylkok ze znowu bedzie trzeba czekac ze 3 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Router dzisiaj poszedł na gwarancje :) dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...