mikaelus Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Czy ktoś ma jakieś doświadczenie przy budowie czegoś takiego. Przeglądałem wiele stron, ale nie ma jak kontakt w miarę bezpośredni... Sam chciałem coś takiego zrobić, ale nie do końca jestem pewien od czego zacząć i jak kontynuować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja cos takiego zrobilem poszukaj pod haslem ELMP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 masz jakies zdjecia raf? juz keidys z kolega podobna rzecz robilismy ale bylo wielkosci ok. 15x15x5cm.... z 5x86 133mhz i jakiegos mobo pod 486 na sis, do tego linux i 200mb hdd od laptopa + baterie (najtrudniej bylo uruchomic dranstwo bo mobo nie chcialo wstawac na bateriach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 aha, dlugosc pracy nie byla takze zbyt duza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 zdjecia sa w modyfikacje na tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jakac napisał: kisiel też by się świetnie nadawał, najlepiej truskawkowy turbo! sorki facet ale jestas naprawde taki glupi czy tylko takiego udajesz ?? poco piszesz posty jak w nich i tak nie ma nic sensownego tylko jakies glupie komentarze chcesz sobie nimi licznik nabic ?? myslisz ze bedziesz przez to madjrzejszy ? moze damy Ci nominacje do opuszczenia forum ?? Raf pedale trzymaj się ode mnie z daleka :D Twoich postów nie komentuję więc ty moich nie komentuj, a jak ci się nudzi i nie masz co robić to podrap się po jajach, a ten licznik to mam w [gluteus maximus]. :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...