Mofu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Mam problem z netem. Podczas próby odpalenia jakiej kolwiek strony wyświetla mi bład. Działa tylko ping, w grze równiez( np. CS).Mój ojciec instaluje zawsze jakieś głupie programy mi .System mechanic, antivirus ,adware..... Może to jakiegoś programu wina? Nie wiem co z tym zrobić pomóżcie! Jakby co mam drugiego kompa podpietego do tego samego routera i wszystko działa więc nie jest to wina netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoH Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 miałem ten sam problem przy neo... wlaz mi jakiś wir trza było przeinstalować ie. apropos nortona po tym wypadku przestalem go uzywać toto ma jkiś kretyński firewall.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ja tez ostatnio kozystalem z nortona produktów. Musialem odinstalowac jak przypodzial sie powazny wirus. Musialem reinstalke systemu zrobic, bo juz nie moglem. Niektore wirusy wylączaja produkty nortona. Dlatego juz teraz nie uzywam, chyba ze czasami zainstaluje disk i win doktora. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...