Maxim Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Mam takie pytanie: Czy te wszystkie komponęty będa działać razem połączone w jednej sieci? Mianowicie switch 100Mbit podłączony do kilku Hub 10Mbit dodatkowo sieciówki w kompach to 10Mbit, będzie to pracować czy eee tam? eventuamnie czy Switche będa pracować z 10Mbit sieciówkami? Wiem że to ciężko zroozumieć, ale niech ktos postara sie pomóc :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Tak, będzie to wszystko chodzić, tylko z prędkością 10Mb max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Mianowicie switch 100MbitCzy to jest switch 10/100, czy tylko 100, bo taki też widziałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Mianowicie switch 100Mbit Czy to jest switch 10/100, czy tylko 100, bo taki też widziałem? wlasnie, jesli switch jest 10/100 to przelaczy sie automatycznie na 10, zeby dopasowac sie do kart 10 i huba 10. jesli jednak jest to switch setka, nie bedzie pracowal z reszta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Hub dopiero będzie, kupimy 10/100. Dzięki za pomoc pozdrawiam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...