laza_lukasz Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Mam pytanie: Czym sie różni karta Riva TNT 2 32MB PRO od wersji ULTRA. I która karta jest lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 z tego co pamiętam ultra miała chyba wyższe zegary, choć prawde mówiąc w dzisiejszych czasach różnica między nimi będzie niezauważalna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 TNT 2 pro - taktowanie 143/166MHz TNT 2 ultra - taktowanie 150/183MHz Zgadzam się, że na dzień dzisiejszy różnica wydajności między tymi dwoma kartami będzie niezauważalna. Świadczą o tym chociażby taktowania tych kart. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 kiedys roznily sie cena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Były jeszcze Pro w wersji 143/143 - ja taką miałem:) Chodziła mi na Ultra i więcej nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Były jeszcze Pro w wersji 143/143 - ja taką miałem:) Chodziła mi na Ultra i więcej nawet.Też miałem do czynienia z taką "pół pro". To chyba były początki, kiedy producenci tanich kart ze wschodu zaczęli olewać oficjalne specyfikacje. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jakby tak sie dało odblokowac szyne do pamięci to bym miał Super Ultra. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Dzieki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...