d_loader Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Od niedawna przy kazdej probie nagrania płytki na nero dochodziło do 2% i wyskakiwał błąd "calibration area full", na innych programach do nagrywania wogole nie szło. Kiedys juz miałem podobny problem ale nagrywanie przerywało w połowie i wyskakiwał inny błąd. Wtedy pozmieniałem taśmy dysku i nagrywarki i było ok. Teraz cały czas było dobrze i wyskakuje błąd... Jestem zrospaczony bo pilnie potrzebuje nagrac płyte. Jesli to wina złego podłączenia taśm to jak powinny byc podpięte? mam jeden HHD, nagrywarke, flopik i nic wiecej jak to podłączyc i jak ustawic zworki... Nie znam prawie wcale... :( Bardzo prosze o pomoc ps. nie jestem pewien czy ten dział, jestem na forum od niedawna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 A próbowałeś czyścić soczewkę lasera? Może już się przykurzyła? Ja miałem podobne objawy i czyszczenie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_loader Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie pomyslałem o tym, zaraz sprawdze EDIT: probowałem, dalej to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...