Yacho Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Planuje kupic 80CU - nie bede meic mozliwosci zwrotu - upewnilem sie ze nie bedxzie on zachaczac o zasilacz - teraz kwestia kondziorow na plycie... moje KT7A wyglada tak : http://www.hardwareanalysis.com/content/image/10064/ Co sadzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Jest wysoki i minie kondensatory o pare milimetrów, myślę że wejdzie bez problemów. Montowałem niedawno na Solteka - Pentagrama i zmieścił się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Mozesz powiedziec na jakiego solteka ? to sobie choc foty poogladam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 SL-NV400-64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...