haiaw Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Hej, zamowiłem w sklepie internetowym Bartona 2600+, przyszedl Thorton :/ Czy roznice na tyle duze ze warto ich opieprzac i wyklocic sie o Bartona ? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Warto Płacisz - wymagasz Pozatym, zalezy jaki Barton, ale Thorton sprawiac moze problemy z FSB 200Mhz, gdybys chcial sie bawic w OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 U mnie thorton nie sprawia żadnych problemów z fsb 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haiaw Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Pozatym, zalezy jaki Barton, ale Thorton sprawiac moze problemy z FSB 200Mhz, gdybys chcial sie bawic w OC Wg specyfikacji na stronie powinien byc: Częstotliwość taktowania procesora: 1917 MHz Częstotliwość magistral FSB: 333 MHz Mnożnik: 11,5 Jądro: Barton Technologia: 0,13 mikrona Napięcie rdzenia: 1.65 V Ilość pamięci cache: 512 KB Zestaw instrukcji: 3D Now!l, SSE, MMX Przyszlo natomiast cos takiego: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 No to malujesz jeden mostek i masz bartona 3000+ :D A tak na serio to powinieneś reklamować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a gdzie kupowales? ja bym wymienil. nie jest to produkt, ktory zamowiles i zreszta druga sprawa to kwestia gwarancji. sklep moze ci robic problemy jezeli nie daj bum cyk cyk sie cos stanie i przyniesiesz im na gwarancje proc inny anizeli jest na fakturze itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...