[ HAIZ ] Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Panowie wystapil kolejny problem a mianowicie: mam pakiet w plus gsm za 30zeta noi, podobno nic sie nie nalicza na rachunek dopoki nie wykorzystam darmowych minut i sms'ow a dzis dzwonilem do kolegena na tel. stacjonarny i naliczylo mi na konto te sume na ktora do niego dzwonilem, a jestem swiecie przekonany, ze jeszcze nie wykorzystalem darmowki. Niewiem juz o co chodzi pierwszy raz mam abonament a malo tego telefon, jestem zupelnie zielony i zaluje juz ze nie wzielem czegos na karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 zaloj, zaluj: http://www.bez-nazwy.neostrada.pl/cowybrac.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Na telefon stacjonarny nie powinno zbierac obok abo. Powiedz mi z jakim dniem masz okres rozliczeniowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 27, sprawdzam stan konta wysylajac sms na nr. 2580 o tresci "N" i przychodzi sms co i ile czego wykorzystalem, a dzis nawet podliczylo mi smsy, moze plus rozlicza na biezaco? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Moja teoria. Masz rozliczenie 27-go kazdego miesiaca. Telefon kupiles zaraz przed tym dniem (moze kilka dni). Stan konta, czyli abonamentu proporcjonalnie rozlozyl sie w porownaniu do 30pln za caly miesiac. Czyli np. brales tel. 25-go (dla przykladu) to nie zostalo Ci 30pln do 27-go lecz proporcjonalnie mniej (gdzies okolo 2pln rozkladajac to na dwa dni - nadal zakladam, ze to byly 2 dni). Myslales, ze jeszcze miedzy 25 a 27 miales 30pln na koncie. Niestety nie jest to prawda. Jedynie sms poprawnie Cie komunikowal, ze jeszcze nie przekroczyles stanu. Bo defacto to bylo prawda. Potem zadzwoniles sobie, pogadales z 2 minuty i przekroczyles ten limicik, ktory Ci zostal (myslales, ze masz 30 pln ale niestety zostalo o wiele mniej) Nie wiem czy dobrze wyjasnilem. Pisz jescze jak masz watpliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Jak swiezo kupiles tel to w pierwsze kilka dni masz chyba 5pln do wykozystania, potem zadzwonia do ciebie z plusa zeby uwierzytelnic(spr czy ktos sie za ciebie nie podszyl).Potem bedzie juz ok:).Milego dzwsonienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...