TrumpeT Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 OK. mam takie pytanie. Czy mozna bez problemu wstawiac do jednego kompa pamieci o roznych czestotliwosciach. Podam konkret. Mam teraz 128 DDRu (na jednej kosci) 333Mhz, chce sobie dokupic 512 DDR 400Mhz. Czy nie bedzie zadnych problemow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Problemow nie bedzie zadnych, z tym ze ta nowa pamiec bedzie chodzila tez na 333Mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrumpeT Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Czyli jaka jest zasada? Wszytkie pamieci chodza czestotliwoscia jaka ma najwolniejsza kosc (najmniej Mhz)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Tak wszystkie kosciu muszą pracować tak jak najwolniejszy z nich. Oczym sie boleśnie przekonałem wczoraj. Bo miałem jedną kość 333 - żadnem cud ale pracowała przy 2-2-2-6, dokupiłem drugą szkoda mi było 25zł dokładać do 400mhz i kupiłem 333mhz i niestety gorsza kość mi sie nie mogła trafić - 0 mozliwości o/c i timingi 2,5-3-3-7 czyli szmta. Zastanawiam sie czy nie isc do skpelu jej wymienić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 idz ddr400 na obnizonym taktowaniu powinna pujsc na lepszych timingach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 czy to normalne ze twistery nie chca isc na timmingach 2,2,2,11 lub 2,2,2,6 na podwyzszonym napieciu? jeszcze na 333mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrumpeT Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi :> rozwiazaliscie moje watpliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a ktos wyjasni moje watpliwosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...