Slayer Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Zastanwaiam sie nad kupnem takiej maty do swojego komputerka. W teście z sirius poprzedni model wypad całkiem nieźle ( tylko 1`C wiecej w obudowie), a cena też w sumie nie jest zbyt wysoka. Warto kupić? Miał ktoś z nią styczność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 WoW. Zero odzewu :? Chyba jednak kupię ją i tak. Jadę na 2 tygonie na wakcje do Kryniicy Morskiej i Gdańska, możliwe, że wrócę z matą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 że cie cena nie odstrasza :D ja wole sam świszczący hdd w ocieplenie od bojlerów zapakować i wentylka, bo na inne dzwięki to maty nie pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Kup karimatę za 7,50 zł i bedziesz miał to samo. A to że temp. o 1 *C podskoczyła to zasługa tylko i wyłącznie dobrej wentylacji a taką kazdy może sobie zaprojektować i wykonać. Ja mam tak wykonane i dokładnie 24*C w pokoju 25*C w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...