szymon4417 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Witam. Od razu uprzedzam że nie znam się na sieciach więc proszę o powstrzymanie się od śmiechu.Mam komputer i łącze radiowe,korzystam z modemu podłączanego do USB, w komputerze mam również zintegrowaną karte sieciową. Chodzi mi oto czy jeśli połącze ten komputer z drugim po przez kartę sieciową to czy w obudwu komputerach będzie działał internet? Czy potrzebny jest jakiś router lub jeszcze coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Bedze działało :) Musisz w windowsie właczyć udostępnianie połacznie - nic trudnego znajdziesz to w panelu sterowania - w opcjach sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon4417 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Dzięki za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...