kobretti7 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Mam mały problem....po uruchomieniu komputerka pojawia mi się napis CMOS error...jak sobie z tym poradzić?..czy trzeba fleszować BIOS skoro wykrywa pamięć,dysk,stacje dyskietek?... :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Sprawdź czy bateryjka od biosa jest dobrze włożona, jeżeli jest a ten błąd pokazuje się nadal to sflashuj biosa, a jak i to nie pomoże wymień bateryjke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobretti7 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Mam mały problem....po uruchomieniu komputerka pojawia mi się napis CMOS error...jak sobie z tym poradzić?..czy trzeba fleszować BIOS skoro wykrywa pamięć,dysk,stacje dyskietek?... :?: Dzięki za szybką odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja też tak mialem na moim zajedwabistym abicie, starczyło ze wcisnąłem reset i komp sie odpalał, co jakis czas mi sie tak działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...