Skocz do zawartości
axl2000

czym umyć procka ?? :/

Rekomendowane odpowiedzi

Ja czyściłem procka z syfiastej pasty Titam, pastą do zębów pod bierzącą wodą - szczoteczka owywiście elektryczna :evil:.

Prockowi nic sie nie stało, tylko trzeba poczekaj aż dokładnie wyschnie.

Ta medoda wymaga jednak mocnych nerwów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie cify spirytusy itd nie zaszkodza prockowi?

Zaszkodzi, ale przynajmniej proc będzie czysty... :evil:

Człowieku, myślisz żebyśmy ci podawali takie sposoby jeżeli były by one niebezpieczne?? Troche więcej ufonści by ci się przydało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie cify spirytusy itd nie zaszkodza prockowi?

Zaszkodzi, ale przynajmniej proc będzie czysty... :evil:

Człowieku, myślisz żebyśmy ci podawali takie sposoby jeżeli były by one niebezpieczne?? Troche więcej ufonści by ci się przydało.

mysle ze chce sie upewnic i zapamietac co piszecie, nie musisz sie denerwowac...sorry jesli czyms Cie uraziłem...:|

i dzieki za odpowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie że go obraziłeś po prostu, jeśli ktoś by ci źle radził, w następnym poście ktoś by na niego najeżdzał :P

taki mały OT : zastanawiam sie po grzyba niektórzy ludzie (np ty) mają napisane w podpisie co będą kiedyś mieć, przecież to jest bezsensu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uzywam osobioscie mydla i szczeteczki do zebow z miekkim wlosiem pod bizaca woda :) procek lsni jak nowka ze sklepu 8) potem kilkanascie minut pod suszarka badz na slonu i dziala jak powinien :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, zdecydowanie naszło na mostki, przyjrzałem mu się pod lupą. Jutro generalne czyszczenie procka.

Czy pomoże coś na pastę w otworach mostków, jeżeli zamoczę go na jakiś czas w spirytusie a potem dokładnie wydmucham sprężonym powietrzem? Wydaje mi się, że trochę pomoże, ale nie wiem, czy można "oddziaływać" sprężonym powietrzem bez szkody...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi