axl2000 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 właśnie...chce doszczetnie pozbyc sie resztek starej pasty z procesora (z obrebu jadra procesora i do okoła niego), jakim preparatem moge spokojnie wyczyscic procka na "lux" by był jak z fabryki? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Proponuje spirytus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jeżeli to zwykła silikonowa to spirytus, jak srebrna to cif albo pochodna cifa UPDATE: BYŁO, MOGŁEŚ POSZUKAĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 takie cify spirytusy itd nie zaszkodza prockowi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 pastą do butow ja tam srajtasmą przejade i sie lśni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja czyściłem procka z syfiastej pasty Titam, pastą do zębów pod bierzącą wodą - szczoteczka owywiście elektryczna :evil:. Prockowi nic sie nie stało, tylko trzeba poczekaj aż dokładnie wyschnie. Ta medoda wymaga jednak mocnych nerwów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 takie cify spirytusy itd nie zaszkodza prockowi? Zaszkodzi, ale przynajmniej proc będzie czysty... :evil: Człowieku, myślisz żebyśmy ci podawali takie sposoby jeżeli były by one niebezpieczne?? Troche więcej ufonści by ci się przydało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 zmywacz do paznokci -rulezzz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Aceton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 przy moich ostatnich eksperymentach starsza zaczela sie zastanawiac czy plci nie zmieniam bo zabieram jej zmywacz do paznokci, pesete, pilniczek :P do czyszczenia polecam zmywacz do paznokci i miekka szmatke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 takie cify spirytusy itd nie zaszkodza prockowi? Zaszkodzi, ale przynajmniej proc będzie czysty... :evil: Człowieku, myślisz żebyśmy ci podawali takie sposoby jeżeli były by one niebezpieczne?? Troche więcej ufonści by ci się przydało. mysle ze chce sie upewnic i zapamietac co piszecie, nie musisz sie denerwowac...sorry jesli czyms Cie uraziłem...:| i dzieki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 nie że go obraziłeś po prostu, jeśli ktoś by ci źle radził, w następnym poście ktoś by na niego najeżdzał :P taki mały OT : zastanawiam sie po grzyba niektórzy ludzie (np ty) mają napisane w podpisie co będą kiedyś mieć, przecież to jest bezsensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ja uzywam osobioscie mydla i szczeteczki do zebow z miekkim wlosiem pod bizaca woda :) procek lsni jak nowka ze sklepu 8) potem kilkanascie minut pod suszarka badz na slonu i dziala jak powinien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 garfield - ja to mam tylko nie uruchomione bo zasilacz jedzie jedzie i dojechac nie moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 SPIRYT ZAŁATWI PROBLEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Axl2000 aha to spox, byłeś tylko przykładem bo nie pierwszy raz widze takie coś w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 nie wiem jk inni ale ja zawsze myje szczoteczką do zembow siostry :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 A potem po stebrnej paście lśnią jej zębiska jak kolesiom te plomby z WU-TANG :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 teraz mi sie przypomniało, ja myłem szczoteczką od starszego, no ale dokładnie ją potem umyłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 teraz mi sie przypomniało, ja myłem szczoteczką od starszego, no ale dokładnie ją potem umyłem :Dhehehe to ladny prezencik dla Tatusia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 benzyna ekstrakcyjna (taka do zapalniczek) + patyczki do uszu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 A ja jeszcze raz: GUMKA DO MAZANIA Miękka, schodzą wszelkie pasty. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo_S2 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 mam akurat takiego procka, który jest cały (no w 75%) w paście srebrnej, klient się nie popisał. Czy ta pasta może spowodować to, że procek nie wstaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 leo raczej tak jak pisali wyzej jesli pasta wejdzie w te dziurki od mostkow to [ ' ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 moze spowodowac, i chyba spowodowalo.. wyczysc dokladnie calego procka... naprawde dokladnie trzeba czyscic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo_S2 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 no, zdecydowanie naszło na mostki, przyjrzałem mu się pod lupą. Jutro generalne czyszczenie procka. Czy pomoże coś na pastę w otworach mostków, jeżeli zamoczę go na jakiś czas w spirytusie a potem dokładnie wydmucham sprężonym powietrzem? Wydaje mi się, że trochę pomoże, ale nie wiem, czy można "oddziaływać" sprężonym powietrzem bez szkody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 nigdy tego nie robilem, ale wydaje mi sie ze nie powinno sie nic stac jezeli zrobisz to dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Miałem ten sam przypadek pasta (pseudosrebrny Titan) dostał sie do mostków i komp niewstawał. Mogło czyśczenie szczoteczką do zebów pod bierzącą woda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 na srebrne pasty dwupropanol na silikon spiryt - easy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 ja zawsze tak samo czyszcze - szczoteczka do zębów i mydlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...