harry Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Witam. Otoz iz jest to ostatni rok teraz w szkole (3 gimnazjum) chcialem was prosic, aby kto jak by mogl podal mi wykaz szkol w Gdansku i okolicach (wrzeszcz itp). Kiedys byylo cos takiego w gazecire z rok temu alem sie zgapilem i tego nie wycialem a tam byl wykaz szkol w Gdansku i okolicach. Jeslii ktos by cos takie mial, lub podeslla tu na forum taki wykaz byl bym wdzieczny bo szukalem w necie ale nie znalazlem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 GOOGLE 5sekund http://www.kuratorium.gda.pl/index.php?c=74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 GOOGLE 5sekund http://www.kuratorium.gda.pl/index.php?c=74 Nie wiem czy zauwazyles ale ja szukam wykazu szkol po gimnazjalnych a to jest wykaz szkol policealnych. Chodzi mi o wykaz liceow i technikow a nie policealnych szkol, to potem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 NOOOooo nieeeeee nie zauwarzyles takiego duzego czerwonego napisu??? Wykaz szkół i placówek ???? a pod nim: Szkoły ponadgimnazjalne (publiczne) Szkoły ponadgimnazjalne (niepubliczne).... ... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 O Przepraszam bardzo, niedoczytalem. :/ THX za wykaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Lozik :) dzis pelnia i jest troche podwrazliwony hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Idź do VLO w Oliwie... tam wszyscy zdają maturę... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...