Marcin_gps Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 ludzie, to na pewno lozyska siadly, bo ciezko chodza koles rozkrecil obudowe i sprawdzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 ludzie, skad pobrac ten programik do mierzenia temperatury dysku, wiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 ludzie, skad pobrac ten programik do mierzenia temperatury dysku, wiecie? Moze tutaj ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 sorry, ze zapytam ktory to programik :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 sorry, ze zapytam ktory to programik :roll: SpeedFan w inne jest na dole strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Ja stawiam na zaszybki proc dla dysku :D U mnie też tak było jak mialem na obecnym sprzecie Medalista 4gb i 5400 obrotów. Grzał sie niemiłosiernie, a teraz na obecnym dysku jest pieknie i cieblo ale nie gorąco :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 mozecie zarzucic linka do tego programu - DTEMP :roll: ?Moge ci wyslac, bo nei che mi sie w sieci szukac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 ludzie, to na pewno lozyska siadly, bo ciezko chodza koles rozkrecil obudowe i sprawdzil nasmaruj je :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...