axl2000 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 hmh, mam solteka takiego jak w podpisie, sa na nim 3 miejsca na podlaczenie dmuchozordów ;) (wiatrakow) 1. wysysajacy z tylu obudowy 2. cooler procka 3. cooler mostka 4. wsysajacy z przodu...i tu problem bo brakuje tego 4 miejsca na mobo :| w co mam se wsadzic ten wiatrak :( pliss help :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Moze cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Witam, a może coś takiego cię zainteresuje : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29008748 możesz tu podłączyć 4 wentyle na raz: 2 wentylatory z 12V czyli bendą pracowały normalnie i 2 wentylatory z 5V. pzd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 a nie mozna poprostu podpiac sie do molexa tzn czarny i czerwony? to nie jest propozycja to jest pytanie :!: aby nikt mnie pozniej nie zjechal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 oczywiscie ze mozna. albo kupic w elektronicznym wtyki 3-pin i zrobic sobie przejsciowke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 a nie mozna poprostu podpiac sie do molexa tzn czarny i czerwony? to nie jest propozycja to jest pytanie :!: aby nikt mnie pozniej nie zjechal :D Ja mam tak podlaczone 2 wentyle :). I calkiem niezle chodza nawet. Tutaj masz schematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...