bbc20000 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 mam virusa na komputerze. mialem ich wlasciwie wiele - wiekszosc typu spyware ale sie ich pozbylem. Nadal na komputrze cos siedzi i nic go nie umie wykryc, nawet Norton Anivirus. Co jakis czas otwiera mi sie okienko w explorerze samo z siebie i chce sie otworzyc ta strona"http://counterstrikeab.cjb.net/" i ustawienie securuty settings za kazdym razem sie zmienia do Custom. ?? Jak sie pozbyc tego problemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Przeskanuj kompa programem Ad-aware albo Spybot-S&D (Niezapomnij zeby najpierw zaktualizowac im definicje zanim zaczniesz skanowac). Jak chcesz zabezpieczyc strone startowa to Homepage Guard lub HijackThis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 dokladnie to samo zrobilem za nim napisalem ten post ale nic to nie pomoglo co jest bardzo dziwne. Co ciekawe jest ze za kazdym razem jak mam ten problem to 3 pliki sa kreowane kalyl.exe, sdads.exe i polo.exe. Co robilem na razie to skasowalem te pliki i stworzylem 3 text pliki z tymi nazwami co wprowadza w blad wirusa krory nie moze skasowac plikow przezemnie stworzonych i zapisac swoje o tej samej nazwie. Nadal jednak chce wiedziec jak pozbyc sie tego wirusa we wlasciwy sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...