oki_doki_19 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Cześć, mam na dysku 3 trojany, których mks_wir nie może usunąć. Są to: Trojan.Trojanclicker.Delf.R lokalizacja: C:WINDOWS2_0_1browserhelper2.dll Trojan.Briss.H lokalizacja: C:WINDOWSsystem32bridge.dll .Ncase180 lokalizacja: C:...nd Settingsoki_doki_19Ustawienia lokalneTempasdf.exe Czy mógłby mi ktoś pomóc w usunięciu ich, i w jaki sposób one działają ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ad-Aware plus Spybot s&d 100% skuteczności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Usuń je ręcznie, a jak sie nie bedzie dało, bo bedą używane przez system to kompa w awaryjnym, albo ALT+CTRL+DEL i zakończ procesy(czy jak to sie nazywa) i je usuń, a potem zrób skana tym skanerem on-line, żeby sprawdzić czy zostały jeszcze w systemie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek-xxl Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Złapałem niedawno też trojana, MKS online go wykrył ale nie mógł usunąć. Kupiłem pełną wersję MkS-a i ona dopiero mi go wywaliła. W MKS-ie poradzili mi też żebym zmienił przeglądarkę IE na inną bo będę łapał ciągle trojany z pewnej grupy. Zainstalowałem Mozillę Firebird (polecaną przez internautów) i na razie mam spokój. Zyczę powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ja jak nie mogę usunąć trojana to wbijam to trybu awaryjnego z obsługą wiersza polecenia i je w ten sposób wywalam... Oczywiście wcześniej spisuję lokalizację tych plików... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ja jak nie mogę usunąć trojana to wbijam to trybu awaryjnego z obsługą wiersza polecenia i je w ten sposób wywalam... Oczywiście wcześniej spisuję lokalizację tych plików... i ten sposob polecam bo sam go najczesniej uzywam :) chodz zadko wirusy lapie :) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 okej ale sam ostatnio dorwalem skurczybyka z ktorym zadnych szans.... spybot polegl odrazu,awast i avg nie daly rady nod sie wysypal a w trybie awaryjnym z wierszem polecen usuniecie pliku niemozliwe - brak dostepu...... proces pod winda nieaktywny albo uruchamia nieistniejace gowna.... cos chyba dolsp.dll czy jakis taki badziew - walczylem 3 godziny i nic nawet pod dosem cholery ruszyc nie moge jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Pod innym systemem może :>? ale że spod dosa nie da rady hym może zmień mu atrybut :> " tylko do odczytu " na inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...