Chroost Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Problem dotyczy Radeona 9200 z VIVO Sapphire. Po podaniu sygnalu Composite z telewizora na wejscie przy przechwytywaniu obrazu nie ma kolorow i skacze obraz albo czasem znika. Jak polaczylem wyjscie z karty do wejscia to bylo to samo, poprawny obraz pojawia sie tylko przy przestawieniu standardu wyjscia TV na NTSC-M, czyli wyglada na to, ze wejscie na VIVO akceptuje sygnal tylko w tym standardzie, a telewizor daje PAL. Moje pytanie: jak rozwiazac ten problem? Czy sa gdzies jakies sterowniki do karty, ktore wymuszaja tryb pracy wejscia na PAL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 do tej pory stosowalem multimedia center ale cos mnie sie przestaly podobac wiec przeszedlem na iuvcr i uwazam ze dobry wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Możliwe, że na karcie masz zworkę, która zmienia format obsługiwanego standardu. Jak jest - ustaw ją właściwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chroost Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zworka byla ustawiona od nowosci na PAL, ale zmiana na NTSC nic nie daje. Nie zmienia nic jak sie ja calkowicie zdejmie. Wiem ze zmiany standardu dla wejscia wideo w kartach opartych o nVidie mozna dokonac w sterowniku, ale jak zmienic dla ATI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...