Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Witam! Ostatnio zauważyłem coś dziwnego - nie było ikonki Nortona w trayu - no to wlaczam NAV, a tam pisze że funkcja Auto-Protect Wyłączona, to klikam na włącz - i nic :/ Śjakiś wirus czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Tak sie zdarza jak sie zaktualizowala baza wirusow i ewentualnie jakis element programu, to wtedy jest wylanczona funkcja auto protect i wtedy trzeba uruchomic ponownie komuter, ale najczescjej pokazuje sie monit o ponownym uruchomieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Hmmm no tak - ale ja wogole ikonki w trayu nie mam :D I to ile razy bym nie rebootował :D A jak włącze w panelu auto protect to doopa - a przy opcji "Skaner poczty" mam "Błąd" - chyba reinstallne NAV'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja miałem coś podobne go po świerzym zainstalowaniu systemu co mnie bardzo "zdenerwowało" zrobiłem formata i wszystko zaczęło działać jak trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Mozliwe ze masz jakiegos wira na kompie, mi jak sie sasser dostal przez luke w windowsie to tez robil takie cyrki z NAV'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...