szpak Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Dzis wlasnie mialem kupic tego radka 9550 ale sie zawachalem czy warto pchac w niego kase i czy zobacze wyrazna roznice glownie w grach takich jak far cry i painkiller ? Czytalem temat o r9550 ladnie sie kreci to lubie ale http://www.benchmark.pl/artykuly/zestawien...PU_2/wykres.gif to mnie zaniepokoilo troche ... czy oni na benchmarku sie machneli czy te karty nie podkrecone maja taka slaba wydajnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 wiele razy mówiłem o tym że na tym serwisie są lolki :P ile byś musiał dopłacać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Pewno że nie kręcone, przeca benchmark nigdy nie kręci kart do testów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 wiele razy mówiłem o tym że na tym serwisie są lolki :P ile byś musiał dopłacać? lelek hmmm pomine ..... ile bym musial doplacic to nie wiem bo nie wiem ile za radka dostane mam dwa do przedania 9000 i 9100 i jednego musze sprzedac ....a doplacam ile to nie wiem zastanawialem sie tylko czy nie lepiej kupic cos lepszego .... a w dooma grac nie bede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Leborg nie lolki tylko taka jest wydajność bez kręcenia. 9550 ma mniej więcej taką wydajność jak 9200, ale troche lepszą bo ma dwa vertexy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Leborg nie lolki tylko taka jest wydajność bez kręcenia. 9550 ma mniej więcej taką wydajność jak 9200, ale troche lepszą bo ma dwa vertexy.pewnie że lolki bo ten wykres to ma sie do rzeczywistości jak pięść do nosa;] a BTW to od kiedy 9550 ma 2 vertexy?? ma 1 tak samo jak 9600 9100 ma 4x2 8500 ma 4x2 4Ti ma 4x2 dziękuje za uwage 8) PS co do głównego tematu to jak sprzedasz obie karty i kupisz 9550 to zostanie ci jeszcze na kino z dziewczyną;] warto sie przesiąść . do kina też warto;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Od kiedy Vertexy to TMU??? R300 ma 4 jednostki Vertex Shader, RV350 ma 2 jednostki Vertex Shader (tak podaje ATI na stronie, choć twoje lolki podaką inaczej). Nie myl pojęć. A przepraszam za pomyłkę bo 9100 też ma dwa Vertexy tyle że 1.1, myślałem o 9000 jak to pisałem. EDIT. Zrób lepszy wykres, chętnie pooglądam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Od kiedy Vertexy to TMU??? R300 ma 4 jednostki Vertex Shader, RV350 ma 2 jednostki Vertex Shader (tak podaje ATI na stronie, choć twoje lolki podaką inaczej). Nie myl pojęć. A przepraszam za pomyłkę bo 9100 też ma dwa Vertexy tyle że 1.1, myślałem o 9000 jak to pisałem. EDIT. Zrób lepszy wykres, chętnie pooglądam. mój błąd myslałem o TMU więc zwracam honor miszczu :wink: wykres kiedy chodzić do kina? no więc najlepiej wieczorem i na jakiś ciekawy dla obu stron film. chyba najlepsze są komedie , bo wątpie żeby jakiś chłopak wytrzymał romansidło, a dziewczyna sensacyjny;]] najlepiej chodzić w piątek wieczorem, ale teraz mamy wakacje więc można zawsze :D może być?;]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Na wykres to mi nie wygląda. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...