Skocz do zawartości
Tuncio

Radek 9600 - potrzebna pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem. Padł mi Sapphire Radeon 9600 non-pro 128mb i potrzebuje oryginalnego radiatora, gdyż wcześniejsze chłodzenie zmieniłem i pociełem. Czy ktoś mnie poratuje, bo bez chłodzenia nigdy nie przyjmą mi na gwarancję? A może macie takie chłodzenie u siebie i moglibyście mi je odsprzedać za niewielką opłatą? Albo wiecie gdzie można coś takiego zdobyć?

Z góry wszystkim dzięki za pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc za dobrą radą zdjęcia lecą... Mam nadzieję, że pomożecie:( Nie mam kasy na nową kartę, a potrzebna mi jest także do pracy. Teraz jadę na S3 Virge :(

Dołączona grafika

Dołączona grafika

A więc radiator wygląda dokładnie tak. Z góry dzięki za pomoc wszystkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytaj gdzieś w sklepach komputerowych, serwisach, sklepach które skupują używane czy uszkodzone podzespoły czy nie mają takiego chłodzenia lub niesprawnej karty z takim chłodzeniem. Daj ogłoszenie że kupisz takie chłodzonko albo uszkodzoną kartę. Na pewno kogoś znajdziesz. Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Raczej bardzo ciężko będzie ci znaleźć taki radiator, bo nawet jak ktoś ma to raczej nie bedzie tak gupi żeby sie pozbyć i potem robić to co ty. :)

Nie wiem skąd jesteś ale może masz jakąś giełde komputerową, a tam mają pełno tego typu szpejów. A nóż sie może trafić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi