Marcin_gps Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Ostatnio komp zaliczyl reseta i zniknelo mi 8.5 GB tymczasowych plikow z mulka. Co tu robic? Szlag mnie trafi http://republika.pl/marcin_gps/mul.jpg Tak to wyglada jak probuje zaimportowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 link nie działczy :? Moze spróbowac programem do odzyskiwania danych (jesli zbytnio nie działałes na tej partycji od czasu resetu)jak Easy Recovery.Ja miałem tak ze znikł mi plik w programie a temp był na dysku :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 http://republika.pl/marcin_gps/mul.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 zaraz zaraz :lol: :lol: te pliki masz na dysku. sory mój post nie miał sensu :? Ja u siebie mam identyczną sytuację i wyskakuje mi to samo :evil: :evil: Napisałem kiedys o tym posta ale nikt nie pomógł :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 no to pieknie, chyba sie powiesze :twisted: te pliki to same rarytasy byly :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Donkey Doctor - program do przywracania niedzialajacych plikow *.part. Ponoc mozna nim zdzialac cuda, ale gdy sam bylem w Waszej sytuacji (moze z rok temu) i go sciaglem to okazalo sie ze jest po hiszpansku i nie doszlem do tego jak go uzywac. Moze Wam sie uda. Polecilbym forum na ktorym znajdziecie informacje na temat odzyskiwania *.part ale chyba podawanie linkow do innych for nie jest zgodne z regulaminem... Na przyszlosc - lepiej utworzyc sobie partycje NTFS na katalog temp emula - wtedy taka sytuacja nie mialaby miejsca Marcin_gps Z obrazka wynika ze uszkodzone masz pliki *.part.met a nie dane (pliki *.part). W katalogu emule znajdziesz ich kopie bezpieczenstwa(part.met.bak) z ktorymi bedziesz wiedzial co zrobic ;) Oczywiscie to ze pisze iz jest uszkodzony *.part.met moze rownie dobrze oznaczac uszkodzenie *.part a wtedy pozostaje juz tylko zabawa z Donkey Doctor'em. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 NTSF'a mam od zawsze, a watpie zeby po jednym resecie mi sie 8.5 GB uszkodzilo :/ powalczymy PS Zmiana nazwy z *.bak na *.met nie pomogla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 no to gowno odzyskalem :evil: wyskakuje blad "nie znaleziono pliku C:xxxknown.met Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...